× Oeps! Er zijn geen sneakers gevonden die matchen met je gestelde filters!

Adidas ZX Flux Dames


Adidas ZX Flux Dames

Voor alle Adidas ZX Flux Dames modellen zit je hier goed. Lees verder over het meest verkochte model van Adidas aller tijden.

Deze pagina is natuurlijk vooral bedoeld voor de vele Adidas ZX Flux Dames liefhebbers onder jullie. Voor de grootste collectie kun je het beste hier beginnen als startpunt voor je definitieve keuze. Adidas ZX Flux Dames sneakers uitzoeken is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest.


Video: Alles wat je altijd al had willen weten over de Adidas ZX Flux Dames.

 

Korte video over alles van de Adidas ZX Flux sneakers


 Adidas ZX Flux Dames modellen

De Adidas ZX Flux  Dames bestaat inmiddels uit vele verschillende varianten zoals:

  • ZX Flux Original
  • ZX Flux Techfit
  • ZX Flux Tech
  • ZX Flux Smooth
  • ZX Flux NPS
  • ZX Flux Decon
  • ZX Flux Weave
  • ZX Flux Slip-on

Kortom: voor elk wat wils!


De Adidas ZX Flux Dames gaan hard!

Sinds een tijdje lijkt de ZX Flux niet aan te slepen te zijn en wel haast de enige sneaker te zijn. Vaak moet je ook 2 keer kijken omdat er zoveel verscheidenheid aan ZX Flux kleuren en modellen zijn. Deze sneaker is al bijna een legende vanwege zijn grote succes. Maar om feitelijk te blijven hebben we onderzocht wat er achter de hele geschiedenis van de Adidas ZX Flux steekt.

Het succes kan worden toegeschreven aan de samenwerking van oer-ontwerper Jacques Chassaing, die 25 jaar geleden de ZX 8000 ontwierp, en Sam Handy.  Samen aan tafel gezeten hebben zij de ZX nieuw leven ingeblazen.

Ze namen de voet van de ZX 8000 en creëerden iets origineels en moderns, stripten alles wat overbodig was en ineens kwam een extreem lichte schoen tevoorschijn.

Samen met kleding en grafisch ontwerpers werd de ZX eerst optisch geperfectioneerd, voordat men begon met kleurstellingen. Gelukkig had men volledig de vrije hand in materiaal en ontwerp gekregen…


De eerste Adidas ZX Flux

De eerste Adidas ZX Flux kwam uit in het zwart met het DNA van het origineel. Vrij snel daarna kwamen allerlei multi-color versies naar buiten, wat kon omdat de schoen bijna een doek voor een schilder vormt. De eerste Adidas ZX Flux Dames werd uitgebracht als een Photo Edition, was de “Lightning”. Hierna volgden De Hurricane en Ocean Print en al snel waren de talrijke kleurstellingen niet meer te overzien.

Zoals de Edition of de City Pack Edition, die waren bedrukt met satellietbeelden van Berlijn, Moskou, Londen en New York.

Sinds de release in januari 2014 schoten de verkopen met name in Rusland naar nieuwe hoogten, en misschien is dat de reden dat er nu in het “Gorky Park” van Moskou een oversized ZX Flux beeld te bewonderen is.


 

 

adidas zx flux dames


Sneakerwijzer Bestsellers

Dames
Heel Veel Nike Air Max Grijs Vrouwen
Hele Fraaie Huarache Wit Voor Dames

Heren
Mooie Nike Air Max 2017 voor Mannen
Nike AM 90 Mannen