Release: Eindelijk, de restock van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’!


Wit blijft toch een schitterende kleur voor sneakers. Dat weet Adidas als geen ander, want de eerste Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’ kwam uit in 2017 en groeide in korte tijd uit tot een echte klassieker.

‘Daar moeten we iets mee doen!’ lijken ze bij Adidas gedacht te hebben, want slechts een jaar later is het tijd voor de opvolger van deze witte sneaker: de Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’.

 


 

Wit, de kleur waar je niet omheen kunt

Vandaag, 21 september 2018, is het zo ver en ligt de nieuwe Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’ in de winkels.

En we zullen maar meteen toegeven dat wij hier bij Sneakerwijzer reikhalzend naar hebben uitgekeken. De speciale Boost zool is niet alleen een echte blikvanger, maar heeft ook een geweldig loopcomfort.

Tel daar het bijzondere ‘gebreide’ bovenwerk bij op en je snapt dat sneakerheads wereldwijd fan zijn van deze schoen.

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Stijlicoon ontwerpt stijlicoon

Natuurlijk weten we ook wel dat de Adidas Yeezy niet zo maar een sneaker is. Dit icoon is namelijk door niemand anders ontworpen dan door Kanye West – niet alleen een wereldberoemde rapper, maar dus ook een enorme sneakerhead én een begenadigd designer!

Wist je bijvoorbeeld dat Kanye al in 2006 een sneaker voor Adidas ontwierp, maar dat deze nooit op de markt is verschenen? Dit leidde tot een uitstapje naar Nike, maar in 2013 kwam hij toch weer terug bij Adidas.

Mét – twee jaar later – de eerste Yeezy Boost sneaker als gevolg.

(Wil je meer weten over interessante samenwerkingen tussen sneakermerken en beroemde artiesten en designers? Wij hebben de beste sneaker collabs van 2018 voor je in een top 10 gezet.)

 


 

Een wereldwijde release

De restock van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’ is de grootste Yeezy Boost release ooit. Adidas heeft namelijk besloten om de nieuwe versie meteen over de hele wereld tegelijk uit te brengen.

Goed nieuws dus, want wachten hoeft nu niet en je kunt de sneakers een heel stuk sneller in huis hebben dan wanneer je ze in de Verenigde Staten moet bestellen. Zeg eens eerlijk… heb jij ze al besteld?

 

Naam: Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’
Releasedatum: 21 september 2018
Kleur: Cream White

 


 

Afbeeldingen Adidas Yeezy Boost 350 V2 Cream White’

adidas yeezy boost 350 v2 CP9366

 

 

adidas yeezy boost 350 v2 CP9366

adidas yeezy boost 350 v2 CP9366

 

adidas yeezy boost 350 v2 CP9366

 

adidas yeezy boost 350 v2 CP9366

 

adidas yeezy boost 350 v2 CP9366

 

adidas yeezy boost 350 v2 CP9366

 


 

 

Video Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Over Laura

Laura is (tekst)schrijver, maar ook wereldreiziger. En zij is van mening, dat je met een paar gave sneakers aan je voeten de hele wereld aankunt! Ze heeft het immers zelf uitgeprobeerd…