Release: Adidas en WARDROBE.NYC lanceren eerste design Adidas Yung 1


Al vanaf januari maakte Adidas ons warm met teasers van de nieuwe Adidas Yung 1 sneaker.

 


 

Zo werd de schoen al gespot op de Fashion Week in Parijs en dropte Adidas zelf verschillende afbeeldingen van het nieuwe design.

 


 

Adidas x WARDROBE.NYC = Adidas Yung 1

Nu is het dan eindelijk zover! Samen met WARDROBE.NYC lanceert Adidas het eerste design van de Adidas Yung-1.

Het design van de Adidas Yung-1 is geïnspireerd op het Adidas Falcon Dorf model uit 1997. Daarmee laten Adidas en WARDROBE.NYC oude tijden herleven, ze brengen een retro-sneaker terug op de markt.

WARDROBE.NYC. is het merk van designer Josh Goot en Christine Centenera, fashion director van Vogue Australië. Zij lanceerden vorig jaar hun label, waarbij het terugdringen van overconsumptie centraal staat.

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Complete collectie

WARDROBE.NYC draait om een complete collectie en niet om het kopen van losse items.

 


 

 


 

Adidas Yung Dames

Adidas Yung Heren

Link werkt niet? = uitverkocht

 


 

De collectie bevat 10 items waarmee je je outfits voor het komende seizoen weer helemaal compleet hebt. Voor zowel mannen als vrouwen is een complete collectie ontwikkeld, waarbij de wit/lichtgrijze Adidas Yung-1 sneaker dus één van de items is.

De collectie bestaat verder uit onder andere 7 basic zwarte kledingstukken. Wil je de hele collectie kopen? Dan moet je flink in de buidel tasten: de complete collectie met 10 items kost je namelijk $1.500. Maar dan hoef je dus de rest van de zomer niet meer te shoppen.

 


 

Losse sneaker

Maar we kunnen ons goed voorstellen dat $1.500 voor de gemiddelde sneakerliefhebber een beetje te ver gaat. Bovendien: het draait natuurlijk vooral om de sneakers!

Gelukkig is de sneaker ook los te koop en gaat Adidas zelf ook andere kleurcombinaties verkopen, naast de wit/lichtgrijze schoen die in de collectie van WARDROBE.NYC is opgenomen.

 


 

Adidas Yung Dames

Adidas Yung Heren

Link werkt niet? = uitverkocht

 


 

Verschillende designs

Zo heeft Adidas zelf ook al een feloranje met blauwe variant gelanceerd, net als een old school design met rood, navy en wit als kleuren. En er komen meer kleuren aan! Zo zijn er al afbeeldingen verschenen van een ‘Cloud White’ design en een design met blauw en verschillende grijstinten.

Adidas heeft er echter voor gekozen om niet alle designs van de Yung-1 sneaker tegelijkertijd te lanceren. Sommige designs zijn pas vanaf 1 november te verkrijgen in de winkels. Nog even geduld dus!

 


 

Koop de Adidas Yung 1 nu!

Gelukkig zijn er dus ook kleurcombinaties die al wél beschikbaar zijn. Dat zijn het feloranje met blauwe design en het design met rood, wit en navy. De Yung-1 sneaker is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 47 en is te koop bij verschillende winkels vanaf € 119.

 


 

Afbeeldingen

adidas yung 1

 

 

 

adidas yung 1

 

 

 

 

adidas yung 1

 

 

 

 

adidas yung 1

 

 

 

adidas yung 1

 

 

 

adidas yung 1

 

 

 

 

 

adidas yung 1

 

 

 

adidas yung 1

 

 

 

adidas yung 1

 


 

Adidas Yung Dames

Adidas Yung Heren

Link werkt niet? = uitverkocht

 


 

 

Video Adidas Yung 1

 

 


 

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Over Laura

Laura is (tekst)schrijver, maar ook wereldreiziger. En zij is van mening, dat je met een paar gave sneakers aan je voeten de hele wereld aankunt! Ze heeft het immers zelf uitgeprobeerd…