Top 10 Klassiekers voor Kleintjes


Als ouder wil je het beste voor je kinderen. Je vertroetelt ze, je bereidt ze voor op de toekomst én je zorgt natuurlijk dat ze comfortabele sneakers aan hun voeten hebben. Sneakers waarmee ze de wereld in kunnen en de wereld aankunnen. Dus ga je graag op zoek naar de mooiste sneakers voor je kids. De echte Klassiekers voor Kleintjes, zogezegd.

(En ja, we geven het toe: het is uiteraard ook gewoon heel erg gaaf dat je kind dezelfde sneakers kan dragen als jij!)

Het mag dan geen verrassing zijn, dat veel sneakermerken hun klassiekers ook uitbrengen in kindermaten. Laten we dus eens kijken hoe de Sneakerwijzer Top 10 Klassiekers voor kleintjes eruit ziet…

 


 

De Top 10 Sneakers voor Kids

 

10. Nike Air Force 1 Kids

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog en dat is natuurlijk precies waar kinderen dol op zijn. Wat dat betreft zijn de kindermaten van de Nike Air Force 1 een schot in de roos.

Laat je kinderen kiezen of zij een miniversie van jouw sneakers willen of toch liever gaan voor de eigenzinnige looks van de Nike Air Force 1 Kids.

 

Nike Air Force 1 Meisjes

Nike Air Force 1 Jongens

 


 

9. Adidas ZX Flux Kids

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

Is je zoon of dochter op zoek naar een trendy sneaker die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook heerlijk loopt? Wijs ze gerust eens op de kindermaten van de Adidas ZX Flux.

Dit is nou typisch zo’n sneaker waarvan het design nooit gaat vervelen. Bovendien is er keuze uit allerlei trendy motieven, dus dat wordt nog lastig kiezen ook…

 

Adidas ZX Flux Meisjes

Adidas ZX Flux Jongens

 


 

8. New Balance 574 Kids

 

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

Bij sneakers voor kinderen staat het gebruiksgemak natuurlijk voorop. Daarom is het zo fijn, dat de kidsmodellen van de New Balance 574 zowel met vetersluiting als met klittenbandsluiting verkrijgbaar zijn.

Zelfs de allerkleinsten kunnen op die manier hun eigen sneakers aan en uit doen. (Hoewel ze de New Balance 574 waarschijnlijk helemaal niet meer uit willen doen, die zitten lekker!)

 

New Balance 574 Meisjes

New Balance 574 Jongens

 


 

7. Puma Suede Kids

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

 

Als jij (of je kind) het tijd vindt voor een sneaker met een wat chiquere look, dan raden we je graag de Puma Suede aan. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze sneaker gemaakt van suède en dat geeft ‘m een luxe uitstraling.

De kindermaten zijn bovendien verkrijgbaar in hippe kleuren en designs, zodat er altijd wel eentje tussen zit die jouw kind aanspreekt.

 

Puma Suede Meisjes

Puma Suede Jongens

 


 

6. Nike Air Max 90 Kids

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

Van die piepkleine Nike Air Max 90’jes zijn eigenlijk té schattig voor woorden.

Het is dan niet zo vreemd, dat dit één van de meest verkochte Nikes voor kinderen is.

Het leuke is bovendien, dat jij en je kind jullie sneakers met elkaar kunnen laten matchen. Voor jou is het immers ook geen straf om op Nike Air Max 90 rond te lopen!

 

Nike Air Max 90 Meisjes

Nike Air Max Jongens

  

5. Reebok Classic Kids

Reebok weet heel goed waar kinderen behoefte aan hebben. Een fijne sneaker in mooie kleuren en waarbij er ook nog iets te kiezen valt in het ontwerp.

 

De Reebok Classic is in de kindermaten namelijk verkrijgbaar als veterschoen, maar ook met klittenband en zelf als een bijzondere kruising tussen een sneaker en een snowboot. Zo kunnen je kinderen altijd buitenspelen.

 

Reebok Classic Meisjes

Reebok Classic Jongens

 


 

4. Nike Huarache Kids

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

De opvallende looks van de Nike Huarache zullen de meeste kinderen onmiddellijk aanspreken (en volwassen trouwens ook, gelukkig zijn er ook ‘grote mensen maten’).

Het model is geïnspireerd op een Mexicaanse sandaal en ontleent ook zijn naam daaraan. Gelukkig houden je kinderen met de Nike Huarache wél warme en droge voeten. (Hoewel… we beloven niets als ze in plassen stampen.)

 

Nike Huarache Meisjes

Nike Huarache Jongens

 


 

3. Converse All Stars Kids

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

Van Converse weten we dat de designers niet vies zijn van opvallende kleuren en waanzinnige motiefjes. In de kindermaten van de Converse All Stars gaan ze dan ook helemaal los.

Van knalroze met hartjes tot cameo-groen en van een hippe jeans-look tot een vrolijke Hello Kitty-print.

Als het aan ons lag, kochten we ze allemaal voor onze kinderen…

 

All Stars Hoog Meisjes

All Stars Hoog Jongens

All Stars Laag Meisjes

All Stars Laag Jongens

 


 

2. Adidas Superstar Kids

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

Natuurlijk brengt Adidas één van hun topmodellen ook uit in kindermaten.

De Adidas Superstar staat bij menig gezin in verschillende maten in de gang te prijken. Niet zo gek natuurlijk, want jong en oud houdt van deze klassieke sneakers.

Er zijn zelfs ieniemienie Adidas Superstars voor je pasgeboren spruit. Want ook al kun je nog niet lopen, je wilt wel mooie sneakers aan je voeten!

 

Adidas Superstar Meisjes

Adidas Superstar Jongens

 


 

1. Nike Air Max 1 Kids

Klassiekers voor Kleintjes | Sneakerwijzer.nl

De Nike Air Max 1 mag natuurlijk met recht een klassieker genoemd worden.

Je zou bijna kunnen zeggen ‘wie is er niet groot mee geworden?’.

Nou, dat geldt zeker voor de kids van de 21ste eeuw, want deze iconische sneaker van Nike is verkrijgbaar in de allerkleinste maatjes. Zet jouw kind ook zijn of haar eerste stapjes op de Nike Air Max 1?

 

Nike Air Max 1 Meisjes

Nike Air Max 1 Jongens

 


 

Dragen jij en je kind(eren) dezelfde sneakers? Laat het ons weten via één van onze social media kanalen.

Je vindt Sneakerwijzer op Facebook en op Instagram. (En als je een foto wilt delen, maakt dat onze dag!)

Over Laura

Laura is (tekst)schrijver, maar ook wereldreiziger. En zij is van mening, dat je met een paar gave sneakers aan je voeten de hele wereld aankunt! Ze heeft het immers zelf uitgeprobeerd…