Release: Nike Air Force 1 Dames Groen “Sage Trooper”


Soms is eenvoud het antwoord in je zoektocht naar onderscheidend vermogen. Dat moeten ze bij Nike ook gedacht hebben bij het ontwerpen van de nieuwe Nike Air Force 1 Dames “Sage Trooper” Groen.

Want dat straalt deze sneaker uit: eenvoud. Dat betekent overigens niet dat er niet heel goed over is nagedacht. Vaak zijn de dingen die het simpelst ogen ook juist de dingen waar veel werk in heeft gezeten.

 


 

 

Nike Air Force 1 Sage: minimalistisch design

De Air Force 1 is er in veel soorten en maten. Sommige qua kleurgebruik, logo’s en andere onderdelen opvallender en nadrukkelijker aanwezig dan andere.

Deze nieuwe Nike Air Force 1 Dames in het “Sage Trooper” groen valt niet direct heel erg op. En daar zit ook de kracht van deze schoen.

Er is gekozen voor minimaal kleurgebruik. De kleuren zijn niet schreeuwerig aanwezig. De sneaker staat niet vol met tekst of logo’s. Er zitten geen rare details aan de schoen.

De rustige uitstraling komt vooral ook tot stand door het design van het suède bovenwerk. Dat is zo in elkaar gestoken dat je geen naden ziet. Dit zorgt voor een mooi afgewerkte en erg strakke look!

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

 


 

Nike Air Force 1 Sage: de hoogte in

De Nike Air Force 1 Sage Low laat zich misschien wel het beste omschrijven als een subtiele, vrouwelijke variant van de originele Air Force 1.

Waar ‘m dat in zit? In het complete plaatje natuurlijk. Maar wat daar heel erg aan bijdraagt, is die hoge zool. Platformzolen zijn helemaal in. Ook bij sneakers. Juist bij sneakers.

En welke Nike sneaker leent zich daar nu beter voor dan de Air Force 1? Want de Air Force 1 heeft sowieso al redelijk hoge zolen. Die Air moeten ze immers ergens in kwijt.

Bij deze Nike Air Force 1 Dames Groen is de zool zelfs nog wat verder opgerekt.

 


 

Nike Air Force 1 Dames

Nike Air Force 1 Heren

Nike Air Force 1 Meisjes

Nike Air Force 1 Jongens

 


 

Kleurstelling en stijl van de Nike Air Force 1 Dames Groen

Bij Nike houden ze niet zo van gewone kleuren. Althans, niet van de benamingen. Zo zijn rode sneakers Scarlet of Varsity Red. Beige noemen ze Sail of Pale Vanilla. En blauw is al snel Navy of Game Royal.

Klinkt natuurlijk ook veel beter. En daarom is deze Air Force Sage Low volgens Nike niet groen en wit, maar Trooper en Phantom. Waarbij Trooper voor het groene bovenwerk staat en Phantom voor de witte zool. Denk ik.

Het bovenwerk is gemaakt van suède, wat zorgt voor een chique uitstraling. Met het originele Air Force 1 design als basis en de verhoogde zool vormt dit de perfecte combinatie voor een sportieve, stijlvolle schoen.

 


 

Gegevens van de Nike Air Force 1 Dames Groen

Naam: Nike Air Force 1 Sage Trooper Low

Releasedatum: 1 november 2018

Kleur: Trooper/Phantom/Trooper

 


 

Foto’s Nike Air Force 1 Dames Sage Trooper

Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200

Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200 Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200 Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200

 

 

Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200 Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200  Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200

 

Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200

 

Nike Air Force 1 Dames Groen AR5339-200

 


 

Nike Air Force 1 Dames

Nike Air Force 1 Heren

Nike Air Force 1 Meisjes

Nike Air Force 1 Jongens

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Over Jelle

Jelle de Bont. Schriftelijk sterker dan mondeling. Gelukkig ben ik schrijver. Ik schrijf het liefst op reis. Of in mijn eigen bibliotheek (die ik nog niet heb). Favoriete sneakers: mijn lage All Stars.