Release: Nike Air Max 1 Heren Groen Premium Suede


Het wordt wat kouder. Mag ook wel, zo eind oktober. T-shirts en shorts met frisse, felle zomertinten liggen inmiddels in je kast te wachten tot het weer lente is. In plaats daarvan nu lange broeken, truien, jassen… allemaal in wat subtielere, zachtere kleuren.

Ik noem maar wat hè. Zo is het bij mij in elk geval. En wellicht bij jou ook. Maar wat voor sneakers passen daar nou goed bij, dit najaar?

Nou, bijvoorbeeld de nieuwe Nike Air Max 1 Heren Groen “Premium Suede” in de mooi kleur Olive Canvas.

 


 

 

Nike Air Max 1: een icoon in sneakerland

Wie kent de Nike Air Max 1 niet? Nike zorgde met deze sneaker in 1987 voor een revolutie in de sneakerwereld. Want dat ontwerp met die zichtbare luchtkamer in de zool, dat kenden we nog niet.

Ik zeg ‘we’, maar ik bedoel dus eigenlijk onze ouders.

1987 klinkt voor ons misschien als een ver verleden, maar als je kijkt naar de oudste sneakermodellen die nog steeds veel worden gedragen, dan hoort de Nike Air Max daar echt niet bij.

Maar goed, inmiddels is dit model misschien wel de bekendste sneaker ter wereld. Niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Van de Air Max 1 zijn sinds 1987 talloze versies verschenen. In diverse kleuren, gemaakt van verschillende materialen, speciale uitgaven voor bijzondere gelegenheden, etc.

Al die varianten hebben één ding met elkaar gemeen, namelijk dat iconische design van de Air Max 1. Dat blijkt tijdloos.

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Nike Air Max 1: populair in sport en lifestyle

Het originele design van de Nike Air Max 1 is in de afgelopen 31 jaar dus steeds in ere gehouden. Maar dat wil niet zeggen dat de nieuwste modellen exact hetzelfde zijn als de oudere. Integendeel.

Nike houdt zich constant bezig met innovaties en nieuwe technologieën om sneakers zo comfortabel mogelijk te maken en de prestaties te verhogen.

Want daar draait het nog altijd om bij Nike: presteren. De Nike Air Max 1 is dan ook van origine een sportschoen. Al werd vrij snel duidelijk dat dit model ook als lifestyle sneaker niet misstond.

En daar is de nieuwe Nike Air Max 1 Premium Green Suede ook weer een mooi voorbeeld van.

 


 

Kleurstelling en stijl van de Nike Air Max 1 Heren Groen Premium Green Suede

Zoals gezegd, een prima sneaker voor deze tijd van het jaar. Dat heeft vooral te maken met die groene kleur en dat suède bovenwerk. Die combinatie zorgt voor een warm, stoer en stijlvol uiterlijk.

Geen rare fratsen op deze schoen. Eenvoudig, volwassen. Ik weet niet of het bij je past. Denk het wel, anders was je eerder in dit artikel vast al afgehaakt.

Over het verdere design hoeven we het eigenlijk niet meer te hebben, maar ik doe het toch een beetje. Het is een echte Air Max 1. Strakke witte tussenzool, herkenbare Air Max unit in de hak.

Kortom: weer een geslaagde Nike Air Max 1.

 


 

Gegevens van de Nike Air Max 1 Heren Groen Premium Suede

Naam: Nike Air Max 1 Premium “Green Suede” Heren

Releasedatum: 22 oktober 2018

Kleur: Olive Canvas/Sequoia/Light Bone/Olive Canvas

 


 

 

Foto’s Nike Air Max 1 Heren Groen Premium Suede

nike air max 1 heren groen 875844-301

 

nike air max 1 heren groen 875844-301 nike air max 1 heren groen 875844-301

 

nike air max 1 heren groen 875844-301 nike air max 1 heren groen 875844-301

Nike Air Max 1 Premium Olive White 875844 301 Mood 2 nike air max 1 heren groen 875844-301  nike air max 1 heren groen 875844-301

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Over Jelle

Jelle de Bont. Schriftelijk sterker dan mondeling. Gelukkig ben ik schrijver. Ik schrijf het liefst op reis. Of in mijn eigen bibliotheek (die ik nog niet heb). Favoriete sneakers: mijn lage All Stars.