Release: Nike Cortez Zwart Heren Premium


De Nike Cortez heeft een revolutie teweeggebracht in de hardloopwereld door het innovatieve denken van baantrainer Bill Bowerman. Al in 1972 was deze sneaker een heuse pionier op de atletiekbaan!

Bill’s visie was simpel: maak een hardloopschoen die net zo comfortabel is als duurzaam. Het resultaat liet zijn atleten niet alleen langer en sneller rennen, maar veranderde ook de sport. En inmiddels natuurlijk ook de wereld van de casual sneakers.

 


 

Direct succes

Het onmiddellijke succes van de Cortez maakte van de Cortez een nog grote ster binnen de sneakerwereld. Bewierookt om zijn onmiskenbare comfort en eenvoudige, maar veelzijdige uiterlijk.

In deze premium uitvoering en in klassiek zwart blaast deze Nike Cortez Zwart Premium voor heren een klassieker nieuw leven in.

 


 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Nieuwe uitvoeringen

Nike blijft de Cortez relevant houden, niet alleen met zijn Cortez x Kendrick Lamar samenwerkingsverbanden, maar ook met nieuwe toegevoegde details.

Voor deze Nike Cortez maakt het merk gebruik van extra Swoosh-details die te zien zijn op de zijkanten van de voorvoet, de tong, de binnenzool en de drie Swooshes op de hiel.

Deze versie wordt geleverd in een zwart lederen bovenwerk met witte branding en een bijpassende rubberen zool om de tweekleurige look te voltooien.

 


 

 


 

Nike Cortez Zwart Heren Premium

Naam: Nike Cortez Premium Zwart

Releasedatum: 1 oktober 2018

Kleur: Black / White

 


 

Afbeeldingen Nike Cortez Zwart Heren Premium

Nike Cortez Zwart Heren 807480-004

Nike Cortez Zwart Heren 807480-004

 

Nike Cortez Zwart Heren 807480-004 Nike Cortez Zwart Heren 807480-004 Nike Cortez Zwart Heren 807480-004 Nike Cortez Zwart Heren 807480-004 Nike Cortez Zwart Heren 807480-004

 


 

Video’s Nike Cortez Zwart Premium Heren

 

 


 

 

Sneaker Releases Dames

Sneaker Releases Heren

Sneaker Releases Meisjes

Sneaker Releases Jongens

 


 

Over Olaf

Liefhebber van veel Old-Skool-Sneakers, o.a. All Stars, Vans en de Air Max 1. Altijd op zoek naar specials of andere "holy grails".