Top 10 Sneakers bekende Nederlanders


Deze Top 10 sneakers van bekende Nederlanders laat jou zien wat BN’ers zoal aan de voeten hebben.

Iedereen houdt van sneakers! Oké, misschien op een enkele uitzondering na, maar die heeft gewoon nog niet het juiste paar sneakers gevonden.

Wie dat wel hebben, zijn de bekende Nederlanders die we in dit artikel onder de loep leggen. Want zoals je vast wel weet, zijn sneakers veel meer dan zomaar een paar schoenen.

Het zijn accessoires. Het zijn modestatements. Ook voor bekende Nederlanders. Dus laten we eens kijken van welke sneakermerken en modellen zij fan zijn.

Dit is onze Top 10 van sneakers van bekende Nederlanders!

 


 

De Top 10 sneakers bekende Nederlanders

 

10. Nike Dunk Sky Hi

Deze Nikes zijn natuurlijk een paar blikvangers van de bovenste plank. De hoge Nike Dunk Sky Hi’s vallen dankzij de combinatie van zwart en goud meteen op en de goudkleurige studs geven deze sneakers echter sterallures.

Geen wonder dat we celebrity Sylvie Meis op deze sterrensneakers voorbij zagen paraderen.

 

Nike Dunk Dames

 


 

9. Adidas Superstar

Jong geleerd, is oud gedaan.

Dat moet ongetwijfeld de gedachte van Yolanthe en Wesley zijn geweest toen zij ieniemienie Adidas Superstar sneakers voor hun zoontje Xess Xava kochten. Uiteraard werd de kleine spruit er onmiddellijk mee op de foto gezet. Kijk, dezelfde sneakers als mama!

 

Adidas Superstar Dames

Adidas Superstar Heren

Adidas Superstar Kids

Adidas Superstar Meisjes

 


 

8. Converse All Stars laag

Lage Converse All Stars zijn natuurlijk echte klassiekers, dus het is niet zo vreemd dat menig beroemdheid op deze sneakers rondloopt.

Ook zanger Simon Keizer, bekend van het Nederlandse duo Nick en Simon, is gezwicht voor een stijlvol paar Converse All Stars laag. En dit veterloze instapmodel zou je gerust chic kunnen noemen.

 

All Stars Laag Heren

All Stars Laag Dames

All Stars Laag Jongens

All Stars Laag Meisjes

 


 

7. Nike Back To The Future

Deze sneakers lijken we uit een science fictionverhaal gestapt te zijn! O wacht, dat is misschien ook wel zo…

De zelfstrikkende Nikes zijn inderdaad geïnspireerd door de sneakers uit de film Back To The Future en zijn ware collectors items. We zijn dan ook best een beetje jaloers op presentator (en sneakerhead) Valerio die 2500 euro neertelde voor een paar van deze waanzinnige Nikes.

 


 

6. Adidas Stan Smith

Iedereen heeft toch zeker wel een paar witte sneakers in de kast staan?

Van zanger Guus Meeuwis weten we dat in ieder geval zeker, want we zien hem regelmatig rondlopen op de klassieke witte Adidas Stan Smith. Het is dan ook een ideale sneaker om een hele avond mee over het podium te springen.

 

Stan Smith Heren

Stan Smith Dames

Stan Smith Jongens

Stan Smith Meisjes

  

5. Nike Air Max 1

Nóg een witte sneaker in de top 10. Hoewel we natuurlijk best weten, dat de Nike Air Max 1 vele verschijningsvormen kent.

Rapper Lil Kleine is echter voor het sneeuwwitte model gegaan. Zouden witte sneakers dan echt zo goed werken op het podium?

De volgende keer dat we een artiest op witte sneakers voorbij zien komen, zoeken we het voor je uit…

 

Air Max 1 Heren

Air Max 1 Dames

Air Max 1 Jongens

Air Max 1 Meisjes

 


4. Nike Air Max 90

top 10 sneakers bekende Nederlanders

Het grote voordeel van een goedverdienende BN’er zijn, is natuurlijk wel dat je massa’s sneakers kunt kopen! Rapper Kraantje Pappie heeft dan ook zo’n honderdtwintig paar in een speciale schoenenkamer staan.

Zien wij daar de Nike Air Max 90 in verschillende kleuren? In die kamer zouden we best eens rond willen kijken.

 

Air Max 90 Heren

Air Max 90 Dames

Air Max 90 Jongens

Air Max 90 Meisjes

 


 

3. Adidas Yeezy Boost 750

Als je de hele nacht voor duizenden mensen draait, wil je dat wel tot in de vroege uurtjes volhouden.

Wij snappen dan ook best dat DJ Tiësto voor de megacomfortabele én hippe Adidas Yeezy Boost 750 heeft gekozen. Deze sneaker ziet eruit alsof je er met gemak 24 uur op kunt staan springen en het bijzondere ‘gebreide’ bovenwerk past goed bij een hippe club.

Goede keuze dus!

 


 

2. Vans Old Skool

Als rockchick wil je natuurlijk ook een sneaker die past bij de wereld van rock-’n-roll.

Geen wonder dus, dat Sanne Hans fan is van deze klassieker: de Vans Old Skool. De bekende zwarte sneaker met de witte Vans Sidestripe herken je onmiddellijk.

En omdat wij van klassiekers houden, legden wij bij de Sneakerwijzer deze legendarische sneaker onlangs nog eens onder de loep – dat artikel lees je hier.

 

Old Skool Heren

Old Skool Dames

Old Skool Jongens

Old Skool Meisjes

 

 


 

1. Converse All Stars hoog

De hoge Converse All Stars is één van de oudste en meest iconische sneakers.

Tel daarbij op dat het ook gewoon een heel fijn en stoer model is om te dragen en je hebt meteen een goede verklaring voor het feit waarom zoveel mensen op deze sneakers rondlopen.

De Converse All Stars hoog is zelfs tot in politieke kringen doorgedrongen, want ook onze minister-president Mark Rutte draagt deze sneaker met veel plezier (zoals deze speciale Parkpop uitgave!).

 

All Stars Hoog Heren

All Stars Hoog Dames

All Stars Hoog Jongens

All Stars Hoog Meisjes

 


 

Deze Top 10 sneakers van bekende Nederlanders liet jou zien wat BN’ers zoal aan de voeten hebben. Hoop dat je het een leuk artikel vond!

 

Over Laura

Laura is (tekst)schrijver, maar ook wereldreiziger. En zij is van mening, dat je met een paar gave sneakers aan je voeten de hele wereld aankunt! Ze heeft het immers zelf uitgeprobeerd…